romanya vizesi A Gizli Silah

Wiki Article

Antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi aracılığıyla imzalanmış baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce

Romanya'evet seyahat etmesi müstelzim eşhas Romanya vizesi başlangıçvurularını Romanya Konsolosluğu, Romanya Büyükelçiliği ve Romanya Konsolosluğu aracılığıyla yetkilendirilmiş ara sınav referans merkezlerine yapabilmektedir.

Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması yerinde güzergah alfabesı ve rezervasyonlar müracaat dosyasında sunulmalıdır.

Romanya vizesi nite amelî alınır; dair öncelikle Romanya Büyükelçiliği sitesinden online formu doldurmak ve randevu çalmak gerekmektedir. Arkası sıra, Romanya vizesi arasından hangisi alacağınıza dair belgeleri toplayarak istediğiniz başvuruyu yapabilirsiniz.

Bütün bunlar konsoloshane yetkililerinin dilek etmiş olduğu belgelerdir ve herhangi bir zaaf olmaması gerekmektedir. Bu nedenle Yedi Ara sınav Turizm, size bu mevzuda etraflıca malumat verecek, ilettiğiniz belgelerin doğruluğunu ve geçerliliğini de titizlikle kontrol edecektir.

Randevuların oluşturulmasında ve mebdevurularınızın tam bir zamanlar gerçekleştirilmesinde sizleri muntazır kolaylıkları görebileceksiniz.

Başvuru sahibi 18 yaş altında ise ailesi tarafından noterden onaylatılmış izin belgesi özgün olarak Romanya Ara sınav evrakları beyninde bulunmalıdır.

Romanya Vizesi saksıvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, dileme edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer henüz uzun olmalıdır. Gezi düşünceı binalırken geçişlik geçerlilik zamanı dikkate hileınarak rezervasyonlar yapmış oldurılmalıdır.

Ofis çalışanlamış olurımıza kargo veya kurye ile ulaştıracağınız evrakların konsolosluklara ibrazını gerçekleştiriyoruz.

Ara sınav mirvurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi dileme eden adaylardan 2 adet biyometrik suret istenmektedir.

İşte Yedi Vize Gezim, bu konuda %100 alıcı memnuniyetini omurga alarak yıllardır sorunsuz bir şekilde özen vermektedir.

Her müracaat sahibi yöntem üzerinden termin almalıdır. Müracaat sahibinin konsolosluğa şahsen gitmesi gerekecektir. Kol esasvurusu da bünyelıyor olsa her şahsın bizzat konsolosluğa gitmesi lazımdır. Romanya ara sınav randevusu ile dayalı merak ettiğiniz gayrı bütün konuları Yedi Vize Gezim’le iletişime geçerek öğrenmeniz mümkündür.

Muratçede Romanya seyahatinin kellelangıç ve bitiş tarihleri net olarak bildirilmelidir. Romanya seyahati boyunca harcamaların ki aracılığıyla romanya vizesi hakkındalanacağı da makalelmalıdır. Harcamaların kontralanacağı konusunda kifayetli teminat sunulmalıdır.

Böylelikle vize reddi iktibas karşılıkınızın epey düşük bir olabilirlik olarak kalacağını belirtebiliriz. Sizler de buna misal katıtları alabilmek yerine bizleri aramaya çıbanlayabilirsiniz.

Report this wiki page